Millaista viestintä- ja PR-työtä olen tehnyt? Millaisia tapahtumia järjestän?

Vuosaaren satamahankkeessa työskentelin Projektiassistentin tittelillä. Työtehtäviin kuului kuitenkin suurilta osin viestintä- ja edustustehtävät. Järjestin vierailuja ja tapahtumia yrityksille sekä sidosryhmille. Esittelin heille satamahanketta joko itsenäisesti tai projektin johdon kanssa. Projektin viestintä oli ulkoistettu ja se toimi yhdessä Helsingin Sataman viestintätiimin kanssa. Minä toimin molempien tiimien kanssa yhtenä tiimin jäsenenä hoitaen sekä HelSan omaa viestintää & markkinointia osallistuen messuille ja tapahtumiin, että satamahankkeen viestintää.

Aloitin tarjoamaan osaamistani yritykseni kautta v.2008 kun Vuosaaren satama valmistui. Palveluitani ostivat satamassa toimivat yritykset. He tilasivat minulta vierailuiden ja tapahtumien järjestämistä sekä satamaesittelyjä. Asiakkainani oli myös eri järjestöt, opetusorganisaatiot, ulkomaan vierailuja Suomeen järjestävät tahot sekä logistiikka-yritykset.

Olen parhaimmillani, kun saan työskennellä PR-työssä. Pidän esiintymisestä ja nautin järjestää tapahtumia.

Vuosina 2010-2013 tein viestintään- ja PR:ään liittyviä töitä muutamille logistiikka-alan yrityksille. Olin edustamassa heitä messuilla, seminaareissa sekä erilaisissa yritystapahtumissa. Suunnittelin ja toteutin markkinointia ja viestintää heidän kanssaan.

Ideoin ja toteutin yritystreffejä järjestävän BusinessMaker ohjelman. Sen avulla järjestetään tehokkaita yritystapahtumia, joissa osallistujat sopivat tapaamiset toistensa kanssa etukäteen. BusinessMaker- ohjelmamme pystyy laskemaan satoja päällekkäin sovittuja tapaamisia ja aikatauluttaa ne annetun ajan puitteisiin. Ohjelma on tarkoitettu organisaatioille, jotka järjestävät tapahtumia jäsenilleen mutta sitä voi soveltaa myös muunlaisiin yritystapahtumiin.