Mistä yritykseni syntyi ja miten se on kehittynyt?

Kun Vuosaaren satama valmistui, vuonna 2008, päätin kokeilla yrittäjänä olemista toiminimen kautta. Ensimmäisiä toimeksiantajiani olivat Helsingin Satama, sekä useat Vuosaaren satamassa toimivat yritysket. Sain heti hyvin toimeksiantajia, ja toimintani laajentui koskemaan myös sataman ulkopuolella olevia yrityksiä.

Satamassa ollessani kontaktiverkostoni laajentui, ja sain uusia toimeksiantajia logistiikka-alalta. Osaamiseni laajentui, työtehtäviä tuli paljon ja palkkasin yhden henkilön avukseni yritykseeni. Tuolloin toimistoni sijaitsi Vuosaaren satamassa.

Haluan toimia yrittäjäpohjaisesti, koska olen tehokkaimmilani tarjotessani palveluitani ulkoistettuna. Haluan myös tarjota asiakkailleni helpon tavan hankkia lisäresursseja etenkin lyhytaikaisiin projekteihin.

Vuonna 2011 mielenkiintoni kohdistui laajemmalti logistiikka-alalle ja sain mahdollisuuden työskennellä intensiivisemmin toimeksiantajieni kanssa. Muutin toimistoni toimeksiantajani toimitiloihin ja kohdistin tarmoni pelkästään logistiikka-alaan koska halusin kehittyä sillä alalla paremmaksi. Työntekijäni sai työtarjouksen, tarttui siihen ja minä jatkoin itsekseni uusissa toimitiloissa.

v.2013 jäin äitiyslomalle. Sain kaksi lasta aikalailla peräjälkeen mutta olen tehnyt satunnaisesti töitä koko kotona oloni ajan. Nyt syksyllä 2017 palaan työelämään täysipäiväisesti ja tarjoan osaamistani yritykseni kautta.